Welke vragen stel je aan een Helderziende?

Wat kan een Helderziende?

Naast de vijf gewoonlijke zintuigen die mens bezit zijn er sommige mensen die een zesde zintuig bezitten. Dit kan bijvoorbeeld helderziendheid zijn. Iemand met die specialiteit wordt een helderziende genoemd. Een helderziende kan waarnemen op mentaal en geestelijk niveau. Een helderziende heeft het bewustzijn van dingen die er zich om een persoon of object afspelen. Een duidelijke verklaring hiervan is simpelweg dat iemand die helderziend is kan zien en voelen wat er om een persoon of object heen gebeurt en deze op geestelijk niveau binnenkrijgt. Dit wordt een buitenzintuiglijke waarneming genoemd.

Vragen over Liefde en Relatie

Je kunt een hele hoop vragen aan iemand die helderziend is. Stel bijvoorbeeld een vraag over jouw liefdesleven. Het komt vaak voor dat geliefden elkaar niet goed begrijpen en dat dat tot verwarring kan leiden. Denk je dat er een ander in het spel is bij jouw partner, of ontwikkelen er zelf gevoelens voor een ander? Dit kan voor een enorme persoonlijke onbalans zorgen. Of heel iets anders, heb je het gevoel dat je aan het lijntje gehouden wordt? Ook dan kun je jouw situatie op het gebied van liefde en relatie voorleggen aan een helderziende. Je zult versteld staan van het inzicht waardoor jij de juiste keuzes kan maken.

)

Vragen over Spirituele Ontwikkeling

Heb je zelf het gevoel dat je meer voelt dan anderen? Heeft jouw kind een hoge mate van gevoeligheid? Dit komt regelmatig op jonge leeftijd voor maar kan ook op latere leeftijd ontdekt worden. Het is dan erg interessant om deze spiritualiteit verder te ontwikkelen. Je gelooft misschien je eigen “ogen” niet waardoor veel mensen het negeren. Denk bijvoorbeeld aan het zien van verbanden in cijfers, tijdstippen, deja vu’s. Het is dan erg interessant om te praten met een betrouwbaar medium die al verder ontwikkeld is in in deze situatie dus een ervaringsdeskundige is. Jezelf spiritueel ontwikkelen is een verrijking van jouw geest en ziel, dus wacht daar niet mee!

Gewoon even een luisterend oor

Heb je behoefte om een vraag te stellen die je eigenlijk aan niemand anders durft te stellen? Voor een helderziende is geen enkele vraag vreemd en zal altijd serieus op jouw vraag ingaan. Of heb je gewoon even de behoefte om je verhaal kwijt te doen? Iets wat je hebt meegemaakt en je echt even aan iemand wilt vertellen. Natuurlijk is een neutrale gesprekspartner dan een veilige manier. Aan onze betrouwbare mediums en helderziende kun je altijd anoniem je verhaal kwijt. Ze zullen altijd voor je klaar staan om je een luisterend oor te bieden, iets wat je soms echt even nodig kan hebben.