Een puur medium geeft jou de antwoorden

Een puur medium op BetrouwbaarMedium kan jou helpen met de vragen die je hebt. Deze vragen kunnen gaan over het verleden, het heden of de toekomst. De onderwerpen zijn doorgaans ingrijpende levensvragen die gaan over liefde, werk, geluk, contact met overledenen, gezondheid of persoonlijke ontwikkeling. Een puur medium kan voor jou een zogenaamde reading doen. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt wanneer je met een medium spreekt. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je het antwoord niet duidelijk genoeg vindt en daarom kun je het beste jouw vragen vooraf aan een gesprek goed voorbereiden. In dat geval weet je dat een puur medium jou ook pure antwoorden kan geven.

Intuïtie en Mediumschap

Een puur en betrouwbaar medium heeft over het algemeen een beter ontwikkeld intuïtief vermogen. Een ervaren medium kan deze intuïtie wat beter naar voren laten komen in een coachingsgesprek. Bij het gebruik van intuitie door een medium wordt er gebruik gemaakt van een gevoel, of beter gezegd een innerlijk weten. Een puur en betrouwbaar medium met ervaring kan vaak beter naar dit innerlijk weten luisteren. Als je het idee hebt dat iemand die intuïtief goed ontwikkeld is wilt spreken dan kan dat jou erg mooie antwoorden geven. Waarschijnlijk kom je er zelf even niet uit en dan kan een luisterend oor en een goed advies veel duidelijkheid brengen. Een gesprek met een medium begint vaak een beetje ongemakkelijk, zeker als je nooit eerder een consult hebt gehad van een puur medium. Wanneer je jezelf voldoende beschikbaar stelt zodat het medium goed op jou kan invoelen zul je een mooie ervaring beleven.

Wanneer kun je bellen met een medium?

Een medium heeft eigenlijk altijd wel een boodschap voor jou, wanneer je ook belt. Je kunt natuurlijk bellen wanneer je even niet lekker in je vel zit en midden voor een vraagstuk staat, maar je kunt ook bellen wanneer jij je goed voelt en klaar bent voor een nieuw inzicht. Nieuwe ideeën zorgen voor nieuwe levensenergie en die kun je soms gewoon echt even nodig hebben. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een goed gesprek met een medium jou een stuk verder kan helpen in het leven.

Welke boodschappen kan een medium voor je hebben?

Als je belt met een puur medium dan kan deze verschillende boodschappen voor je hebben. De onderwerpen hebben meestal te maken met liefde, levensvragen & vooruitzichten, relatie & scheiding, zakelijk advies, kinderen, financiën, hoogsensitiviteit of persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het gaat vooral om welke zaken op het moment de grootste rol voor jou spelen waardoor je met een bepaalde boodschap van een puur medium waardevolle inzichten kunt opdoen.