Wat kan een Paragnost voor jou betekenen?

Wat is nou eigenlijk een paragnost? Is dat hetzelfde als een medium, helderziende of waarzegger? Het is zeker niet hetzelfde. Een paragnost kan buitenzintuiglijk waarnemen, de letterlijke definitie van een paragnost is iemand met een paranormale gave die beschikt over een zesde zintuig waarmee hij of zij contact kan leggen met onzichtbare energieën. Een paragnost kan dus zintuiglijk meer waarnemen dan een normaal persoon.

In een open gesprek met een paragnost zul je merken dat je zaken in jouw leven beter gaat begrijpen. Een paragnost gebruikt nou eenmaal intuïtie en de zintuigen op een andere manier dat jij doet. Weet je bijvoorbeeld even niet wat je moet doen op het gebied van liefde dan kan een paragnost daar een goed advies in geven. Moet je een belangrijke keuze maken die jouw carrière kan beïnvloeden dan kan het geen kwaad om dat eens tegen een ander licht aan te houden en te zien wat een paragnost in jouw situatie voelt.

Hooggevoeligheid

Een paragnost is in feite paranormaal begaafd. Een neutralere uitleg is dat een paragnost hooggevoeliger is dan de normale mens. Met deze hooggevoeligheid hoort, voelt, ruikt, ziet een paragnost meer. Het wordt ook wel eens aangeduid als paranormaal begaafd zijn. Hooggevoeligheid is eigenlijk een veel voorkomend iets. Je zult het vast wel eens tegengekomen zijn als de term HSP, wat staat voor hoog sensitief persoon.

Hoe krijg je duidelijk antwoord tijdens een consult?

Een duidelijke vraag is cruciaal voor een duidelijk antwoord. Dat geldt ook wanneer jij jouw vraag neerlegt bij een paragnost. Heb je vragen omtrent gedrag van personen in jouw directe leefomgeving? Dan kan een paragnost je hier inzicht in geven. Dat kan gaan over liefde, geluk, carrière of andere innerlijke vragen die jou dagelijks bezig kunnen houden.

Verwacht geen antwoord als ja, of nee, maar verwacht een uitleg en een dialoog waar meerdere vragen van een paragnost aan jou ondersteunend zijn. Een paragnost gebruikt namelijk alle mogelijke zintuigen om je zo duidelijk mogelijk antwoord te geven. Het is dus van belang dat je een gesprek met een paragnost goed voorbereid, denk erover na en schrijf desnoods bepaalde zaken voor jezelf op. Het is natuurlijk altijd handig om een pen en papier paraat te hebben tijdens een consult. Zo kun je voor jezelf opschrijven wat je opsteekt van het consult zodat je daar op een later moment nog eens naar kan kijken.