Home Missie & Visie Info Solliciteren Keurmerk Emailconsult Bellen met credits Helderziende of Coach?


Dieren opeten
Ik ben al zeker 25 jaar vegetariër: geen vlees, geen vis en ik heb het nooit gemist. Op mijn 25e was het een logische keuze mbt mijn liefde voor dieren.
Eén van de beste keuzes die ik gemaakt heb: ik doe hier niet meer aan mee.... Dat karma is los. Toch geloof ik in vrije keuze en iedereen in z'n waarde laten.
Onderstaand artikel verwoord best goed hoe diep vlees eten zit, het is 'normaal'. En 25 jaar geleden had ik al van; 'het is eigenlijk gewoon een lijk'. Bij het hondenfestijn in China worden zóveel honden gegeten (google maar eens en zie de foto's) Wereldwijd 25 miljoen honden worden opgegeten. Voor ons heel vreemd en bizar. Maar wij kennen ook de verhalen van Nederlandse en Belgische slachthuizen waar dieren geschopt, geslagen, aan hun oren meegesleurd worden en stroomapparaten worden gebruikt. En varkens zijn nog intelligenter dan honden. Dus we leven hypocriet. Er zit veel leed achter ons stuk vlees. Na 25 jaar heb ik maar 1x bloedarmoede gehad en voor de rest gezond geweest en nog. Ik doe aan krachtsport en ben best sterk. Dus vlees 'nodig' hebben is een fabel. Iedereen moet zelf weten wat hij doet, maar er mist nog veel bewustzijn op aarde t.o.v. de dieren. En dan vooral het leed dat we veroorzaken hóe we het doen.

Klik hierKvK nr 62339966 | © 2008 - 2017 Betrouwbaarmedium.nl | Niets mag worden gekopieerd! | Directie: E. Mulder | Powered by 4ice Productions