Home Missie & Visie Info Solliciteren Consuwijzer Bel goedkoper Helderziende of Coach?


Wat is 6e Zintuig?

Elke mens beschikt over vijf zintuigen: smaak, zien, horen, ruiken en voelen. Maar wat is nu dat 6e zintuig?

Het 6e zintuig kan zich op allerlei wijzen uiten zoals door helder te zien, helder te voelen, helder te horen, helder te weten of helder te ruiken. Iedereen beschikt in meer of mindere mate over het 6e zintuig en kan dit verder ontwikkelen.

Wij stellen ons graag even persoonlijk aan u voor - Betrouwbaarmedium.nl

Het bekendste 6e zintuig

Helderziendheid is het bekendste 6e zintuig. Mensen met een 6e zintuig zoals helderziendheid kunnen bijvoorbeeld aura’s zien of situaties zien die al gebeurd zijn of die eventueel nog gaan gebeuren. De mensen die over een sterk ontwikkeld 6e zintuig beschikken, kunnen hun informatie in beelden krijgen of in de vorm van symbolen.

Andere mogelijkheden van informatie via het 6e zintuig verkrijgen, is door de gevoelens van anderen aan te voelen zoals bij heldervoelendheid. Daarnaast zijn er ook mediums die met overledenen kunnen communiceren.

Wat kunt u aan iemand met het 6e zintuig vragen

U kunt uw aura laten lezen, dit is het energieveld dat u meedraagt en dat sommige mensen met het 6e zintuig kunnen zien en interpreteren. U kunt ook contact zoeken met mensen die overleden zijn(mediumschap). Wanneer u vragen heeft over uw mogelijkheden in de toekomst, over hoe en wanneer u een moeilijke beslissing moet nemen of bij relatieproblemen, kan iemand met het 6e zintuig u wellicht een eindje op weg helpen door op een heldere manier naar uw vragen te kijken.

Wanneer kunt u een van onze medewerkers met een 6e zintuig in schakelen?

Wanneer u vragen heeft in verband met uw heden of het verleden. Wanneer u nog vragen of boodschappen heeft voor geliefden die al zijn overgegaan.

Eigenlijk allerlei vragen zijn voor toepassing. Iemand met een 6e zintuig heeft een helicopter view mbt duidelijkheid over uw leven.


KvK nr 27286343 | © 2008 - 2013 Betrouwbaarmedium.nl BV | Niets mag worden gekopieerd! | Directie: E. Mulder | Powered by 4ice Productions


Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl